ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „ГРАНД“ КАЗИНО ВРАБОТУВА КАСИЕРКИ И СЛОТ АТЕНДАНТКИ-УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

мај 19, 2021

„ГРАНД“ казино во Струмица вработува касиерки и слот атендантки! Доколку сакате стабилна работна средина и стимулативна плата, аплицирајте на: 070/253-177.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: