strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ФРИЗЕРСКИ САЛОН ИМА ПОТРЕБА ОД ФРИЗЕР И ФРИЗЕРКА!

Автор:

Датум:

март 24, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

март 24, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Фризерски салон во Струмица има потреба од фризер и фризерка. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 962 977.