strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: АПТЕКА „ФАРМАНОВА“ ВРАБОТУВА ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАРИ И ДИПЛОМИРАНИ ФАРМАЦЕВТИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

јуни 6, 2022

Категории:

Здравје, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 6, 2022

Категории:

Здравје, Струмица

Аптека „ФАРМАНОВА“ во Струмица вработува ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАРИ и ДИПЛОМИРАНИ ФАРМАЦЕВТИ со и без работно искуство. Сите заинтересирани може да ги исконтактираат следните телефонски броеви: 078 265 420 и 078 254 335. Платата и условите се одлични!