Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО ОДЛИЧНА КОМПАНИЈА ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА РАБОТНИК ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА АЛУМИНИУМСКИ ЕЛЕМЕНТИ!

Home

„ИСОЛЕ“-Струмица ја зголемува својата дејност и бара нови работници! Се бара:

– РАБОТНИК ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА АЛУМИНИУМСКИ ЕЛЕМЕНТИ

Одлични услови за работа, осигурување и навремена плата согласно квалификацијата на работникот. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 074 227 229