ВРАБОТУВАЊЕ ВО НОВ КАФЕ БАР И БИЛЈАРД КЛУБ ВО СТРУМИЦА: „EIGHT BALL“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДВЕ ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 071-961-826

мај 28, 2021

Кафе бар и билјард клуб „EIGHT BALL“ кој е во фаза на отворање, има потреба од две девојки за работа, условите и платата се одлични. Телефон за контакт: 071-961-826

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: