ВРАБОТУВАЊЕ ВО БУТИК ВО СТРУМИЦА: ИМИЏ-М БАРА ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА!

мај 13, 2022

Имиџ-м бара девојки за работа!

Без работно искуство плата: 18.000 денари.

Со работно искуство: 25.000 денари.

Оние кои имаат работено со костуми, плата 30.000 денари.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 071 239 040

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: