ВРАБОТУВАЊЕ ВО БОСИЛОВО СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО: Се бараат момчиња и девојки за работа во „SYNOTIP“ казино!

јуни 1, 2022

SYNOTTIP казино вработува девојки и момчиња за работа со или без работно искуство во Босилово. Сите оние кои се заинтересирани, за подетални информации може да се јават на следните телефонски броеви: 075 201 262 И 070 284 808

Платата и условите се одлични!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: