ВРАБОТУВАЊЕ: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА СИЛОТЕР ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИК НА ПРОИЗВОДНА ЛИНИЈА – ОДЛИЧНА ПЛАТА И ОБЕЗБЕДЕН ПЛАТЕН ПРЕВОЗ!

ноември 13, 2021

ДПТУ СИЛОТЕР ДОО – Струмица има потреба од работник на производна линија. Обезбеден превоз до работното место, плата солидна и одлични услови за работа. Сите заинтересирани кандидати повеќе информации може да добијат на следниот телефонски број: 071 323 120 или директно во просториите на ДПТУ СИЛОТЕР ДОО во с.Водоча секој работен ден од 8:00 до 16:00 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: