ВРАБОТУВАЊЕ: СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧИ ВО ПРОДАВНИЦА ЗА ЕЛЕКТРО И ВОДОВОДНИ МАТЕРИЈАЛИ, ВОДОИНСТАЛАТЕРИ, МАЈСТОРИ ЗА ГРАДЕЖНИ РАБОТИ И ПОМОШЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ!

ноември 12, 2021

КОМПАНИЈА ОД СТРУМИЦА ОД ОБЛАСТА НА ГРАДЕЖНИШТВОТО ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ, И ТОА НА СЛЕДНИВЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:

-ПРОДАВАЧИ ВО ПРОДАВНИЦА ЗА ЕЛЕКТРО И ВОДОВОДНИ МАТЕРИЈАЛИ
-ВОДОИНСТАЛАТЕРИ
-МАЈСТОРИ ЗА ГРАДЕЖНИ РАБОТИ
-ПОМОШЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

Сите заинтересирани лица своите податоци можат да ги остават на тел: 034/344-420 и 071/205-724.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: