Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ: СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА ВРАБОТУВА ДВАЈЦА SEO КОНСУЛТАНТИ!

Home

Оглас за SEO Консултант

🔍 Дали имате добри пребарувачки вештини на Google?
📑 Дали умеете да процените дали изворите од кои ја читате веста се релевантни?
🛒 Дали ви звучи познато терминот #Ecommerce website?

✔️ Доколку два од овие одговори се ДА, тогаш можете да се пријавите на нашиот оглас за SEO Консултант.

📍 Megantic има потреба од вработување на двајца SEO Консултанти.

Ги охрабруваме сите апликанти кои имаат:

  • Напредно познавање на #англиски јазик
  • Основно познавање на #дигитален маркетинг
  • Основно познавање за #вебсајтови
  • Техничко познавање на работа со #компјутер

Секое претходно искуство со работа во дигитален маркетинг ќе се смета за предност.
Со вработувањето на позицијата следи целосна обука проследена со Ментор.

Пријавувањето се одвива со испраќање CV на email mk@megantic.net.au со
Subject: Апликација за SEO Консултант или со пополнување на Апликацијата на нашиот сајт: https://www.megantic.mk/search-visibility-specialist/

Kраен рок за пријавување: 30.07.2021год, 12:00h.