ВРАБОТУВАЊЕ: НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА – „XO CAFE” ВРАБОТУВА МОМЧИЊА И ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

декември 19, 2021

Наскоро ново во Струмица. „XO CAFE’ “ вработува момчиња и девојки за работа со и без работно искуство. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 070 325 100. Платата и условите се одлични!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: