ВРАБОТУВАЊЕ: НАСКОРО НОВA ПЕКАРА ВО СТРУМИЦА – СЕ ВРАБОТУВА ЛИЦЕ ЗА ПРОДАЖБА НА БЕЛИ ПЕЦИВА, САЛАТИ И СЛАТКИ, БИДЕТЕ ДЕЛ ОД BAKERY HOUSE TIM!

Поради отварање на нашата пекара имаме потреба од ЛИЦЕ ЗА ПРОДАЖБА на:

📌бели пецива
📌салати
📌слатки

Работно време од 08:00 до 16:00 часот
Сабота и недела слободни.

За подетални информации на ☎️ 072 261 645

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: