Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ: КИ-ПАР ГО ПРОШИРУВА ТИМОТ НА ПОВЕЌЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ!

Home

КИ-ПАР ГО ПРОШИРУВА ТИМОТ❗️❗️❗️

Отворени се нови работни позиции:

☞Оператор на машина за кантирање*
☞Оператор на машина за кроење*
☞Лице за продажба во продажен салон*
☞Лице за издавање на материјал од погон*
☞Асистент Менаџер**

*Кандидатите е потребно да имаат завршено средно образование.
**Кандидатите е потребно да имаат завршено високо образование, одлично познавање на компјутери и англиски јазик.

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАЈДОБРИТЕ❗️❗️❗️

Своите пријави може да ги пратите на info@ki-par.com.mk или да ги достават лично во просториите на КИ-ПАР секој работен ден од 08-16h
Тел. за контакт 📱 075-314-301, 034-326-743