ВРАБОТУВАЊЕ: ИТНО СЕ ВРАБОТУВА ПОМОШНИЧКА ЗА ВО КУЈНА – ХОТЕЛ И РЕСТОРАН „ЕТЕРНО“ СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

септември 15, 2021

Хотел и ресторан “Етерно” Струмица вработува помошен персонал во кујна со претходно искуство.

Заинтересираните кандидати можат да се јават во просториите на хотел и ресторан “Етерно” на улица Славчо Василев бр.5 (Индустриска зона север) или на телефонскиот број 075 472 122.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: