strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: ХОТЕЛ И РЕСТОРАН „ЕТЕРНО-СТРУМИЦА“ ВРАБОТУВА КУВАРИ, ПОМОШЕН ПЕРСОНАЛ ВО КУЈНА, РЕЦЕПЦИОНЕР, ХИГИЕНИЧАРКИ И ЧУВАР!

Автор:

Датум:

август 10, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 10, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Хотел и ресторан “Етерно” Струмица вработува кувари, помошен персонал во кујна, рецепционер, хигиеничари и чувар.

Заинтересираните кандидати можат да се јават во просториите на хотел и ресторан “Етерно” на улица Славчо Василев бр.5 (Индустриска зона север) или на телефонскиот број 075 472 122.