ВРАБОТУВАЊЕ: БИЛЈАРД КЛУБ КАФЕ БАР „ЛАЈФ“ ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ – ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА 076 213 007

мај 10, 2021

Билјад клуб кафе бар „ЛАЈФ“ вработува девојки за работа. Сите заинтересирани за подетални информации на следниот телефонски број: 076 213 007

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ