strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА ВОЗАЧИ СО „Ц“ КАТЕГОРИЈА И РАКУВАЧИ НА ГРАДЕЖНИ МАШИНИ – ДПТУГ „ДИКОР ЦД“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

Автор:

Датум:

мај 25, 2024

Автор:

Датум:

мај 25, 2024

Компанијата ДПТУГ „ДИКОР ЦД“ вработува:

– ВОЗАЧИ СО „Ц“ КАТЕГОРИЈА
– РАКУВАЧИ НА ГРАДЕЖНИ МАШИНИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 347 000