strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: СЕ БАРА ДИЗАЈНЕР ЗА МЕБЕЛ, РАБОТНИЦИ КОИ ИМААТ ПОЗНАВАЊЕ СО ПЛОЧЕСТИОТ МЕБЕЛ ЗА МОНТАЖА И СКЛОПУВАЊЕ ЕЛЕМЕНТИ И ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА КРОЕЊЕ ИВЕРКА!

Автор:

Датум:

август 17, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 17, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Поради проширување на производствениот погон и зголемениот обем на работа, компаниата има потреба од повеќе работни позиции во производството на плочаст мебел и тоа:

– Дизајнер за мебел
– Работници кои имаат познавање во областа на полочаст мебел(монтажа и склопување на елементи) пожелно е, но не е задолжително работно искуство.
– Опреатор на машина за кроење иверка, пожелно е, но не е задолжително работно искуство.

За аплицирање испратете CV на jasenmebel@hotmail.com или на телефонскиот број: 071/239-758, 071/239-738 или директно во просториите на Јасен-мебел Турново.