ВРАБОТУВАЊЕ: HEALTHY BOX БАРА РАБОТНИК ЗА ВО ПИЉАРА!

февруари 16, 2024

Специјализираната продавница за овошје и зеленчук HEALTHY BOX бара работник за во пиљара. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 075 210 055

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ