strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: СПА ПРОЦЕДУРА ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ СО ИНСТАНТНО ВИДЛИВ ЕФЕКТ – СОЛИ ЗА ТЕЛО!

Автор:

Датум:

август 4, 2021

Автор:

Датум:

август 4, 2021

СПА ПРОЦЕДУРА ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ СО -ИНСТАНТНО-ВИДЛИВ ЕФЕКТ

СОЛИ ЗА ТЕЛО

– Ги отстрануваат токсините;

– Стимулираат обновување на кожата со елиминирање на мртвите клетки;

– Стимулираат циркулацијата на крвта;

– Помагаат да се ослободите од целулитот;

– Го подобруваат тонусот и еластичноста на кожата;

– Добивате мазна и свилена кожа по првата апликација;

– Го подобруваат расположението;

Сол за тело Кристали од мртво море- https://kosta.tiandeprodukti.com/product/сол-за-тело-кристали-од-мртво/

Сол за тело Медена праска-https://kosta.tiandeprodukti.com/product/сол-за-тело-медена-праска/

Сол за тело Зелен чај-https://kosta.tiandeprodukti.com/product/сол-за-тело-зелен-чај-380-гр/

Сол за тело Цитрон-https://kosta.tiandeprodukti.com/product/сол-за-тело-од-цитрон/

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНЕТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/