ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: СИРУП СО ОВОШНИ СОКОВИ И ВИТАМИНИ – НАМЕНЕТ ЗА ЗДРАВА, ИЗБАЛАНСИРАНА И ВИСОКО КВАЛИТЕТНА ИСХРАНА ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ!

ноември 24, 2021

Сируп со овошни сокови и витамини

Овој витамински сируп е наменет за здрава, избалансирана и висококвалитетна исхрана за деца и возрасни.100% природен, без додадени бои, ароми, шеќери и скроб. Ова детско сирупче не само што е многу здраво туку е и многу вкусно и по малку киселкасто.

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/овошен-сируп-со-витамини-10гр/

Сирупот” Immuvenok”

-го снабдува детскиот организам со природни витамини и минерали;
– го зајакнува имунитетот;
– ја подобрува отпорноста кон инфекции и го намалува времетраењето на настинката
– ја зголемува издржливоста на децата.
Сирупот “Immuvenok” ќе биде интересна игра за децата: има 21 кесичка во секое пакување, со три различни вкусови – дозволете му на вашето дете да го избере вкусот!

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ