strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ШАМПОН И БАЛСАМ СО ЖИВ КОРЕН ОД ЖЕН-ШЕН ЗА МАСНА КОСА!

Автор:

Датум:

јули 24, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 24, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Шампон и балсам со жив корен од жен-шен за масна коса!

Шампон – https://kosta.tiandeprodukti.com/product шампон-од-женшен-за-масна-коса/
Балсам- https://kosta.tiandeprodukti.com/product/ балсам-за-коса-со-екстракт-од-женшен-500-г/

✔ Содржи екстремно висока концентрација на женшен екстрат, затоа се нанесува мала количина;
✔Ја подобрува отпорноста на скалпот од надворешни влијанија;
✔Го продолжува животниот век на фоликулите;
✔ Спречува појава на првут;
✔ Во многу случаи потикнува раст на нова коса!

По искористување на шампонот, природниот корен од жен шен кој се наоѓа во внатрешноста можете да го засадите во саксиа. А додека истиот тој корен доколку се стави во друг шампон ке се исуши, тоа е доказ дека ШАМПОНОТ СО ЖИВ КОРЕН ОД ЖЕН ШЕН е 100% природен.

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица.

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/