strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: РЕШЕТЕ ГО ПРОБЛЕМОТ СО ТЕМПЕРАТУРНИТЕ ПРОМЕНИ И СУВИОТ ВОЗДУХ СО „СНЕЈК ФАКТОР“

Автор:

Датум:

јули 15, 2021

Автор:

Датум:

јули 15, 2021

Помогнете и на Вашата коса да се справи со ефектите од студот, температурните промени и сувиот воздух. Верувајте во линијата Snake Factor и ќе добиете интензивна нега и брз ефект.

Оваа колекција се состои од:

-Шампон

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D1%88%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0/

Овој шампон содржи змиски липиди кои се извор на алфа-линолеинска киселина. Алфа-линолеинската киселина претставува составен дел од косата.
-Липидите се клучен елемент за здравата коса.
-Липидите од змијата во овој шампон придонесуваат за обновување на овој природен заштитен слој.
-Со секоја употреба ќе видите дека косата станува посилна, посјајна и потхранета.
-Oвој шампон е идеален за оштетени и кршливи врвови.
-Погоден е за секојдневна употреба

-Маска

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/закрепнувачка-маска-за-коса-од-змиско/

Ефикасно средство за дополнителна нега на косата. Маската е идеална за сува, кршлива и оштетена коса која има потреба од хидратација.
Се препорачува за интензивно обновување и подобрување на состојбата на косата. Маската ќе и даде сјај и живот на вашата коса.

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/