strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: РЕШЕНИЕ ЗА ПРОБЛЕМ СО ЖУЉЕВИ – 100% ПРОВЕРЕНИ ПРОИЗВОДИ!

Автор:

Датум:

јануари 14, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 14, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

ИМАТЕ ПРОБЛЕМ СО ЖУЉЕВИ

Ние го имаме решението со 100% проверени производи!

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/wuhan-фластери-за-жуљеви/

Wuhan – фластери за жуљеви

Меките пети и нивниот изглед се главниот атрибут на добро негувани стапала, што не е лесно да се постигне. Всушност, калусот (жуљ) се состои од неколку слоеви на кератинизирана кожа која може и треба да се отстрани.

Она што ви треба се активните компоненти на лепенката Вухан – едноставен и лесен за употреба.
Само ставете го на потребната површина.
Отстранете го фластерот за 4 часа и грубата кожа станува видливо мека веднаш.