Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ПРОИЗВОДИ ЗА ДЕТСКА ХИГИЕНА – НАЈДОБРОТО ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА!

Home

Само најдоброто за децата

Производите за детска хигиена се важни за одгледување на здрави и активни деца.
-Заштитен крем за тело „Baby Bambo„ 50гр.

Заштитен крем за тело „Baby Bambo„ 50гр.

-Паста за заби – Prodental Junior

Паста за заби – Prodental Junior

-Детска четка за заби ProDental Junior

Детска четка за заби ProDental Junior

-Детска ракавица за бањање

Детска ракавица за бањање

-Детски гел-шампон

Универзален детски гел шампон и гел за тело

-Овошен сируп со витамини

Овошен сируп со витамини, 10гр.