Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ПЛАТИНСКА ПЕПИДНА МАСКА ЗА „ПОДИГНУВАЊЕ“ НА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО!

Home

Платинска пепидна маска за ” подигнување ” на кожата на лицето.

Платинска пепидна маска за ” подигнување ” на кожата на лицето.

-Отстранува насобрана нечистотија и црни дамки од порите
– Ефект на пилинг
-Ги балансира тонот и структурата на кожата, со што се започнува процесот на нејзина регенерација
-Го стимулира производството на колаген и има ефект на кревање
-Ја забрзува регенерацијата на кожата
-Ја прави кожата поцврста, еластична и затегната

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНЕТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/