ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ПАСТА ЗА БЕЛЕЕЊЕ СО ЈАГЛЕН!

август 21, 2021

Паста за белеење со јаглен.

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/паста-за-белеење-со-јаглен/

Phyto пастата за заби збогатена со јаглен на вашите заби ќе им овозможи природна белина како резултат на редовната употреба.
– фино ги чисти вашите заби
– ги елиминира наслагите од храна, тутун и кафе;
– спречува појава на забен камен.
Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: