ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ЛЕНТИ ЗА БРЗО И ЕФИКАСНО ЧИСТЕЊЕ НА НОСОТ ОД ЦРНКИ!

август 13, 2021

Ленти за нос
Дизајнирани за длабоко,брзо и ефикасно чистење на носот од црнки(контаминирани пори и акни).Ја нормализираат активноста на лојните жлезди.

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D0%B1%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D1%83%D1%81-%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D1%81/

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D1%81/

 

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: