ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: КОЛЕКЦИЈА ЗА РАСТ НА КОСА, ОРГАНСКО ОБНОВУВАЊЕ НА ФИЛИКУЛОТ И РАСТ НА НОВИ ВЛАКНА!

август 8, 2022

BioRehab – Колекција за раст на коса!

100% органско обновување на фоликулот и раст на нови влакна!
Колекцијата има влијание врз:
-Прекумерно опаѓање на косата
-Тешка алопеција (ќелавост)
-Нарушувања на растот на косата, ретка коса
-Тенка и слаба коса

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: