ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ФИТОЧАЈ СО БЕЛ ОМАН ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ОРГАНИЗМОТ!

август 9, 2022

Фиточај со 🌱БЕЛ ОМАН🌱 за прочистување на организмот

Фиточајот содржи комплекс од билки кои обезбедуваат нормална работа на сите органи за арење на храната и има многу ефикасно и ефективно дејство врз целиот систем. Се препорачува за нормализирање на работата на стомачно-цревниот тракт и има силно детоксикационо дејство.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: