ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ФИТО-СПРЕЈ ЗА СВЕЖ ЗДИВ СО ПРОПОЛИС!

јули 30, 2021

Фито-спреј за свеж здив со прополис

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%98-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D0%B6-%D0%B7%D0%B4%D0%B8%D0%B2-%D1%81%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%81/?fbclid=IwAR0GWRlx-iN9eLoiCRM53c4_EpPW-GB82pTVeDY5fznSp4uTYdBOoTsSpL0

-Содржи 100% природен прополис. Прополисот е познат по своите антибактериски и регенерирачки својства.
Фито спрејот се користи не само за свежина на здивот,
подобрување на состојбата на непцата,
туку и за отстранување на причината за непријатниот мирис.

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНЕТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: