Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ЕДНА ОД НАЈПРОДАВАНИТЕ КОЛЕКЦИИ НА ТИАНДЕ, КРЕМИ ОД ОВЧА ПЛАЦЕНТА!

Home

ЕДНА ОД НАЈПРОДАВАНИТЕ КОЛЕКЦИИ НА ТИАНДЕ👇

🧡Креми од ОВЧА ПЛАЦЕНТА!!!🐏

🔶Делуват многу бргу поради тоа што содржат овча плацента која е многу слична со нашите матични клетки.

🔶Дејство видливо уште по првата недела.

tianDe продукти

🔸ги обновуваат клетките
🔸отстрануваат темни дамки, акни и лузни
🔸ја зголемуваат еластичноста
🔸штитат од негативни влијанија.