ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ДЕТЕРГЕНТ ЗА МИЕЊЕ САДОВИ НА БАЗА НА САПУНЕСТ ОРЕВ – ПРИРОДЕН И БЕЗБЕДЕН!

декември 10, 2021

Детергент за миење садови на база на сапунест орев

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D0%B4-%D1%81/

Природен и безбеден детергент. Ефикасно ги отстранува нечистотиите од различни видови, дури и во ладна вода. Лесно и без остатоци се исплакнува од садовите. Се заснова на сапонин – природен агенс за пенење, кој се содржи во лушпата од сапуница. Тој е целосно разградлив во животната средина и не предизвикува алкална реакција. Сапунските ореви не само што се целосно безопасни за здравјето, туку имаат и омекнувачки и антиинфламаторно дејство на кожата на рацете.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: