strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: БИЛЕН ЧАЈ ЗА КРВНИТЕ САДОВИ СО ДЕТЕЛИНА – ГИ ЗАЈАКНУВА ЅИДОВИТЕ НА КРВНИТЕ САДОВИ И ГИ ПРОЧИСТУВА!

Автор:

Датум:

јули 30, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 30, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Билен чај за крвните садови со детелина

Билките кои се дел од билниот чај имаат благотворно влијание врз кардиоваскуларниот систем.
Фиточајот содржи хармонично одбран комплекс од билки кои го чуваат здравјето на срцево крвниот систем.Се препорачува за профилактика.

Природен чај од билки кој:

– ги зајакнува ѕидовите на крвните садови и ги прочистува,
– го регулира крвниот притисок,
-го нормализира венскиот и артерискиот проток на крв,
-го намалува нивото на холестерол во крвта.
Има корисен ефект кај луѓето кои страдаат од кардио-васкуларни болести.