strumica denes logo

ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВААТ ХИГИЕНИЧАРИ И ХИГИЕНИЧАРКИ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 314 801!

Автор:

Датум:

јуни 5, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 5, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Поради зголемен обем на работа, „Марти Хигиена“ има потреба од хигиеничари. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на: 078 314 801