ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВААТ ДИСТРИБУТЕРИ СО Б ИЛИ Ц КАТЕГОРИЈА – „ЕКОФРИЗЕР“ СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

септември 29, 2022

Струмичката компанија „ЕКОФРИЗЕР“ вработува дистрибутери со Б и Ц категорија. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следните телефонски броеви: 072 221 013 и 071 205 342

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: