ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВА РЕЦЕПЦИОНЕР(КА) И РАБОТНИК ВО ФИТНЕС БАР!

септември 13, 2021

pulsefit.mk , има потреба од нови вработени на работната позиција
-Рецепционер(ка) , работник на фитнес бар

Нудиме одлични работни услови и одлична прилика за стекнување на нови знаења и вештини од областа на фитнесот.

Потребни квалификации:
✅Минимум средно или високо образование
✅Одлични комуникациски вештини
✅Љубезност
✅Спремност за тимска работа

Контакт
➡️ pulsefit.mk
📞+389 071 272 212; 078 219 212
📍ТЦ Глобал 3 кат, Струмица

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: