ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВА ЕЛЕКТРОИНЖИНЕР И ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАРИ ЗА ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ – „ЕСКОН ИНЖИНЕРИНГ“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

јуни 1, 2021

Заради проширување на тимот ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Струмица има потреба од работници за пополнување на следниве работни позиции:

– Електротехничари за јакострујни инсталации
– Електроинженер

Заинтересираните кандидати може да се јават на тел.: 075-736-367; 075-407-214 или да испратат CV на меил: eskon@eskon.com.mk.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ