Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО СТРУМИЦА СЕ БАРААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ГРАДЕЖНО ИСКУСТВО: ПЛАТА ВИСОКА И МОЖНОСТ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНО ПЛАТЕНА ТЕРЕНСКА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА СО СИТЕ ПЛАТЕНИ ТРОШОЦИ ОД КОМПАНИАЈТА!

Home

Струмичката компанија „Исоле“ вработува општи работници со и без работно градежно искуство. Работниците ќе имаат можност по нивна желба да заминат и на дополнително платена теренска работа во Германија со платени трошоци од самата компанија. Предност имаат сите кои имаат познавање со работа на ГИПС КАРТОН и МЕТАЛ. ПРИЈАВУВАЊЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ 074 227 229.