strumica denes logo

ВО ПЕТОК И САБОТА ВИКЕНД БЕЗ ДДВ ВО СИТЕ САЛОНИ НА „РИВЕРСОФТ“ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

февруари 24, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 24, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

📢 ПЕТОК и САБОТА 📢 25 и 26 ФЕВРУАРИ!
🔥 ВИКЕНД БЕЗ ДДВ 🔥 18% ПОПУСТ! 🔥
👉 Во сите салони на RiverSoft во Струмица!
💣 18% ПОПУСT нa: 💣
✅ VOX – БЕЛА ТЕХНИКА
✅ СЕ ЗА ДОМАЌИНСТВО!
✅ МАЈСТОРСКИ АЛАТ И АЛАТКИ!
💣 5% ПОПУСT 💣
✅ ИТ ОПРЕМА И УРЕДИ!
+💥 ТОТАЛНА РАСПРОДАЖБА НА *IPEKCE* ТЕПИСИ! 💥+
⚡ Многу изненадувања во RiverSoft Home Center!
⚠️ Се е на попуст! Не пропуштај! ⚠️
=====================================
🌞 ЖИВЕЕМЕ ЗАЕДНО! 🌞
😍 RiverSoft мисли на Вашето задоволство!
👉 Биди чекор напред во технологијата со RiverSoft!
#заштеди