strumica denes logo

ВМРО-ДПМНЕ НАЈАВИ ДЕКА ЌЕ ЈА ПОДОБРИ МЕРКАТА „КУПИ КУЌА ЗА МЛАДИ“ – ПРОЕКТ КОЈ ЌЕ ОБЕЗБЕДИ ДОМ ЗА МНОГУ МЛАДИ!

Автор:

Датум:

март 27, 2024

Автор:

Датум:

март 27, 2024

ВМРО-ДПМНЕ во својата програма го вклучи и проектот „Купи куќа за млади“, односно ќе го возобнови и ќе ја подобри мерката. Со тоа, многу млади луѓе во Република Македонија ќе обезбедат свој дом!