Весна Илова Ташева: Стресот го убива мозокот!

ноември 18, 2021

Истражувањата покажуваат дека долготрајното изложување на стрес може трајно да ги уништи невроните. Со тоа доаѓа до отежнато помнење, се нарушува процесот на учење, резонирање и контрола на импулсите.

Намалете го стресот и подобрете ја работата на вашиот мозок со неурофидбек тренинг!

За дополнителни информации обратете се кај неурофидбек терапевтот Весна Илова Ташева 077 704 440

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: