strumica denes logo

ВЕЧЕРВА ЗАПОЧНУВА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО БОСИЛОВО!

Автор:

Датум:

јули 11, 2022

Автор:

Датум:

јули 11, 2022

Драги натпреварувачи и навивачи, денеска започнува турнирот во мал фудбал во Босилово.

Турнирот ќе го отворат следниве натпреварувачки екипи:
Прв натпревар (20:30часот):
АВЕЛИНО БУТИК – ФЕНЕРБАХЧЕ

Втор натпревар (21:30часот):
ЏОВИ КОМПАНИ – ИПА РЕГИОН СТРУМИЦА

Последен натпревар (22:30часот):
НАЈК ПРОМ ДАБИЛЕ – ВАРДАРЦИ ЕДНОКУЌЕВО