ВЕЧЕРВА ВО СТРУМИЦА: Вечер на српски филм – „Споменик на Мајкл Џексон“

август 9, 2021

Филмот е црна комедија, во која режисерот низ приказната на Берберот Марко се обидува да ни ја прикаже социјалната приказна на неколку карактери и нивната судбина во едно мало место на Балканот.

Режија: Дарко Лунгулов
Улоги: Борис Миливојевиќ и Драган Бјелогрлиќ, Тони Михајловски
Главните улоги ги толкуваат Борис Миливојевиќ , Драган Бјелогрлиќ и Тони Михајловски
Филмот е снимен во Србија и Македонија
Возрасна категорија: Трета категорија, 12+ See Less

Дата: 09 август 2021 (понеделник)
Време: 22:00 часот
Локација; Езерце – парк

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: