УЖИВАЈТЕ ВО МАЃЕПСАНАТА АВАНТУРА СО ЕЛЗА И АНА!

декември 19, 2019

Еве ги повторно Ана и Елза со нивните бестрашни пријатели Кристоф, Свен и снешкото Олаф. Дознајте за овие ваши омилени ликови, а потоа замини на патување северно од Арендел каде што тие ќе ги откријат цврстината на својата волја и нивните судбини.

Елза е кралицата на Арендел која ги прифати ледените моќи кои ја прават посебна. Таа може да создава посебни кристали и ледени скулптури кои претставуваат спомени од минатото. Сестра и Ана секогаш е покрај неа, зашто така се посилни. А двете, секогаш среќата ја ставаат на прво место. Ана докажа дека само вистинска љубов може да растопи заледено срце.

Книгата е збогатена со дигитални содржини. Преземи ја бесплатната апликација за да ја ослободиш неверојатната дигитална магија. Кога ги гледаш страниците низ апликацијата, достапни ти се неверојатните содржини.
Уживајте во авантурата!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: