УТРЕ Е НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!

октомври 22, 2021

Ни претстои неработен ден за сите граѓани на земјава.

Станува збор за 23 октомври неработен ден за сите граѓани.

Министерството за труд и социјална политика информира дека во согласност со Законот за празниците, 23 октомври 2021година (сабота), Ден на Македонската револуционерна борба, е неработен ден за сите граѓани. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Македонија им го честита Денот на Македонската револуционерна борба.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: