ТОБАКО „БОБИ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 070 253 277!

август 12, 2021

Тобако „БОБИ“ има потреба од девојки за работа со и без работно искуство. Се работи во две смени. Сите заинтересирани може да се пријават на: 070 253 277!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: