ТАМИР МУТЕВ ОД СТРУМИЦА ОСВОИ СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ ВРЕДЕН 10.923.705,00 ДЕНАРИ

јули 11, 2022

07.07.2022 е среќен ден за Тамир Мутев од Струмица. Најновата возбуда од сигналот кој означува добивка ја почувствува токму тој. Тамир на видеолотариските терминали од Видеолотарија Касинос Австрија освои неверојатни 10.923.705,00 денари.

Убаво расположен, во друштво на неговиот пријател, Тамир Мутев од Струмица пристига во просториите на Видеолотарија, да си ја подигне најпосакуваната добивка во Македонија. На 07.07 забавувајќи се на видеолотариските терминали, го освои фантастичниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 10.923.705,00 денари.

СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивката ја освоил додека ја играл играта Shining crown. Во првиот момент не верувал дека ја освои добивката, а потоа кога сфатил што се случило, на среќата и немало крај. Ни откри дека со парите ќе се обиде да ги затвори кредитите и најверојатно да се поднови со куќа.

Ова е дванаесеттиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во 2022.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: