strumica denes logo

ТАМАРА ПАНДЕВА ОД БАНСКО ГО РОДИ ПРВОТО ДЕТЕ ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА ВО 2022 ГОДИНА!

Автор:

Датум:

јануари 1, 2022

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 1, 2022

Категории:

Струмица

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

На одделението за гинекологија и акушерство во струмичката болница родено е машко бебе тешко 3 килограми и 200 грама, втора рожба на Тамара Пандева од селото Банско.

Како прв жител на нашата Општина на новороденчето му подаривме штедна книшка со 40 илјади денари.

Честитки на семејството Пандеви, а бебето да е живо и здраво, да има весело и безгрижно детство и добар живот во општина Струмица.

Од срце за новиот жител на нашата Струмица во Новата 2022 година❤