СТРУМИЧКОТО ВМРО-ДПМНЕ ИЗЛЕГУВА НА УЛИЦА: ВО НАРЕДНИТЕ ДЕНОВИ ОД 15:00 ДО 17:00 ЧАСОТ ЌЕ ЈА БЛОКИРААТ РАСКРСНИЦАТА ПРЕД „ГЛОБАЛ“

јуни 7, 2021

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

Ве известуваме дека во наредните три денови Вторник (08.06.2021) Среда (09.06.2021) и Четврток (10.06.2021) ќе направиме:

П Р О Т Е СТ
СО БЛОКИРАЊЕ НА РАСКРСНИЦАТА ПРЕД ГЛОБАЛ
СЕКОЈ ДЕН ОД 15:00 ДО 17:00 ЧАСОТ!

ВМРО-ДПМНЕ реши да го поведе Македонскиот народ кон уште една барикада на македонската борба за национална самостојност.
Целта на протестот е барање на јавноста во Македонија да се разоткрие најновиот чекор од агендата на двоецот Заев-Бучковски за разнебитување на Македонската нација.

Ве покануваме да го покриете настанот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: